Welkom bij Villa Puur Provence

2021?

Samen met u gaan wij ervan uit dat in 2021 weer vakantie gevierd kan worden in Frankrijk! U kunt de villa indien u wenst dus gewoon boeken. Mochten er van overheidswege (Nederlands/Frans) in het kader van Corona stringente maatregelen (negatief reisadvies) genomen worden waardoor uw geboekte vakantie helaas niet kan doorgaan: bij villa Puur Provence kan in dat geval kostenloos worden geannuleerd!

Dus wees welkom!

Onze mooie villa staat voor u klaar. Wij hebben het huis door de jaren heen met veel plezier en zorg ingericht. Oud en nieuw zijn bij de inrichting hand in hand gegaan en elk jaar voegen we wel weer iets toe. Daarnaast is de villa luxe en compleet ingericht, met aandacht voor zowel praktische als comfortverhogende zaken. Zo is het hele huis voorzien van een fijne airconditioning en is het zwembad op verzoek verwarmd. Voeg daarbij nog het fijne klimaat en de mooie ligging in een natuurrijke omgeving met authentieke en gezellige dorpen en stadjes.....

Dan weet je dat alle ingredienten voor een prachtige vakantie aanwezig zijn! Wij zijn na 10 jaar trots op het eindresultaat en gelukkig zijn onze huurders dat ook. Kijkt u gerust rond op onze site met veel foto's en informatie. 

Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij reageren altijd snel.