Zonder zorgen boeken voor 2022

Corona lijkt inmiddels steeds meer naar de achtergrond te verdwijnen maar blijft helaas nog steeds een onzekere factor. Samen met u hopen wij op een mooi vervolg van 2022 zonder restricties in zowel Frankrijk als Nederland. Wij begrijpen heel goed dat u wellicht twijfelt om een eventuele boeking voor 2022 te doen, je weet immers maar nooit hoe de ontwikkelingen later dit jaar zullen zijn.

Bij villa Puur Provence kan zonder problemen kosteloos worden geannuleerd mochten er in het kader van Corona alsnog strenge maatregelen worden genomen (negatief Nederlands/Frans reisadvies) voor de periode waarin u heeft geboekt.

Heeft u interesse om in 2022 naar de villa te komen? De villa is vanaf begin april tot en met begin september van dit jaar bijna geheel volgeboekt.

De in deze periode laatst beschikbare week van 14 t/m 21 mei 2022 is nu met een last minute korting te boeken: van EUR 1.095 nu voor EUR 895.

In september en oktober is er nog ruimte voor een fijn verblijf. Interesse? Laat het ons vrijblijvend weten en wij nemen snel contact met u op. Welkom in villa Puur Provence!

Puur Provence is genieten

Onze mooie villa staat voor u klaar. Wij hebben het huis door de jaren heen met veel plezier en zorg ingericht. Oud en nieuw zijn bij de inrichting hand in hand gegaan en elk jaar voegen we wel weer iets toe. Daarnaast is de villa luxe en compleet ingericht, met aandacht voor zowel praktische als comfortverhogende zaken. Zo is het hele huis voorzien van een aangename airconditioning en is het zwembad op verzoek verwarmd. Voeg daarbij nog het fijne klimaat en de mooie ligging in een natuurrijke omgeving met authentieke en gezellige dorpen en stadjes.....

Dan weet je dat alle ingredienten voor een prachtige vakantie aanwezig zijn! Wij zijn na ruim 10 jaar trots op het eindresultaat en gelukkig zijn onze huurders dat ook. Kijkt u gerust rond op onze site met veel foto's en informatie.