2021 en Corona

Samen met u gaan wij ervan uit dat in 2021 weer vakantie gevierd kan worden in Frankrijk! U kunt de villa indien u wenst dus gewoon boeken. Mochten er van overheidswege (Nederlands/Frans) in het kader van Corona stringente maatregelen (negatief reisadvies) genomen worden waardoor uw geboekte vakantie helaas niet kan doorgaan: bij villa Puur Provence kan in dat geval kostenloos worden geannuleerd!

Lente, zomer en herfst 2021

Klik voor meer boekingsinformatie snel door naar de subpagina's: "Prijs/Beschikbaar", "Kosten ter plaatse" en "Huurvoorwaarden".

Mocht u iets missen, een vraag hebben of willen reserveren, laat het ons s.v.p. weten via de contactpagina en wij komen hier snel bij u op terug!

In het hoogseizoen (juli en augustus) is bij ons de aankomst op vrijdag, dus geen files...

De péage in Frankrijk.... 

Heeft u zin in een zonvakantie, maar geen behoefte aan die zwarte en (donker) grijze zaterdagen op de Franse snelwegen? Bij ons is dat mogelijk! In het hoogseizoen hebben wij in juli en augustus de dag van aankomst en vertrek vastgesteld op vrijdag.

 

 

Herfst en winter!

In de Provence schijnt ook in de herfst en winter vaak de zon.... Natuurlijk, een trui is aan te bevelen, maar wat is het overdag vaak nog heerlijk op één van onze terrassen! En wat dacht u s'avonds van onze fijne houtkachel? Een pakkend boek erbij of een goede film: genieten maar!