Storm, Liesbeth, Carl & Bickel

Bonjour,
 
Wij zijn Carl en Liesbeth en wij wonen en werken met onze twee kindjes in de Randstad. 
 
Om aan de gebruikelijke drukte en Nederlandse regen en kou te ontsnappen brengen wij onze vakanties al sinds jaar en dag het liefste door in Frankrijk. Zeker na de geboorte van onze kinderen vonden wij dit de perfecte bestemming: op goede rij-afstand, heel wat meer zon-uurtjes, elke streek is weer anders, genoeg te zien en doen. La douce France voelt goed en vertrouwd!
Net als velen hadden wij de wens ooit een (vakantie)huis in Frankrijk te kunnen kopen. Uiteraard wisten we ook precies waar we dit wilden: in het zuiden van Frankrijk, in de mooie Provence! De temperatuur, de prachtige omgeving, de vele buitenactiviteiten, de mooie dorpen en steden, de ligging en de daarmee gepaard gaande bereikbaarheid met auto/vliegtuig/trein. 
 
In 2010 huurden we een vakantiehuis op het prachtige domaine Les Demeures du Luc in de Provence. Een geweldige vakantie in een heerlijk rustig gelegen vakantievilla met zwembad op een domaine met de nodige faciliteiten zoals beheerders bij wie je terecht kunt met vragen, broodjesservice, verhuur van barbecues, gemeenschappelijk zwembad, tennisbaan, etc. Nu wilde het toeval dat er toendertijd nog enkele net afgebouwde villa's te koop stonden. Tsja, en ondanks dat wij dit eigenlijk nog niet van plan waren kwam van het een het ander: een half jaar later sloten wij de koopovereenkomst van onze eigen vakantievilla!
 
Menig vakantie rijden of vliegen wij nu naar ons tweede thuis in Saumane-de-Vaucluse. Het voelt ook echt als een tweede thuis; wij hebben veel tijd en moeite aan onze villa gespendeerd om er een echt vriendelijk, warm en comfortabel huis van te maken. Tot op de dag van vandaag zijn we er mee bezig: van een nieuwe lamp of boek tot weer een mooie aankoop op de brocantemarkt in Isle sur la Sorgue, heerlijk om te doen! Wij, maar ook onze kinderen, familie en vrienden vinden het hier fijn vertoeven.
 
Na vanaf de zomer van 2011 ons huis anderhalf jaar te hebben verhuurd via een reisorganisatie, hebben wij ervoor gekozen om de verhuur vanaf 2013 zelf te gaan doen. Op deze manier hebben wij meer persoonlijk contact met de huurders en ook meer vrijheid om zelf zaken te bepalen aangaande de verhuur.
 
Wij hopen van harte dat wij ook u eens in onze prachtige villa mogen verwelkomen en zijn ervan overtuigd dat u hier geen spijt van gaat krijgen!
 
Met vriendelijke zonnige groet,
 
 
Carl en Liesbeth