Onze villa beschikt over meerdere terrassen; grote veelal overdekte terrassen bij de villa en natuurlijk een heerlijk zonneterras bij het zwembad. Op de terrassen staat mooi houten tuinmeubilair: een grote luxe eettafel met 8 comfortabele stoelen, 4 deckchairs (inclusief kussens), 4 verstelbare tuinstoelen (inclusief kussens), 2 voetenbankjes, 2 tafeltjes en 2 parasollen. Voor de kleintjes is er ook een leuk houten kindersetje (2 stoeltjes en een tafeltje). 

De terrassen bij de villa kunt u via diverse deuren vanuit de villa betreden. Op het terras kunt u aan het eind van de dag  genieten van een heerlijke barbecue! In verband met het risico op bosbranden zijn alleen electrische barbecues toegestaan; deze zijn te huur bij de receptie. De receptie ligt op een loopafstand van zo'n 50 meter vanaf onze achteruitgang in de tuin.

U heeft steeds een prachtig uitzicht op het prive-zwembad en de tuin maar u kunt ook genieten van de mooie vergezichten en de bosrijke omgeving. 

Het zwembad heeft een afmeting van 10 x 4 m en de diepte loopt af van 0,20 tot 1.90 m. Het gebruik van het zwembad is toegestaan vanaf eind april tot en met september. Voor de veiligheid is het zwembad afgedekt met een automatische roldek.

In de tuin bevinden zich tal van fruitplanten en -bomen; druiven, vijgen, pruimen, appels, peren, amandel en natuurlijk olijven. Pluk gerust het rijpe fruit! De tuin wordt overigens automatisch bewaterd.

Kleine kinderen kunnen zich prima vermaken in en om het zwembad (diverse speelattributen aanwezig), op het schommelpaard en in de tuin. Zijn ze wat ouder dan is er genoeg doen op het domaine zelf (zwemmen, tafeltennis, tennis, jeu-de-boules, etc.) of in het aangrenzende bos.