2023

We zijn momenteel bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.De site zal naar verwachting begin november zijn bijgewerkt voor 2023.

Heeft u al interesse in een vakantie in onze villa? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op!

Voor alle zekerheid: bij villa Puur Provence kan in 2023 zonder problemen kostenloos worden geannuleerd mochten er in het kader van Corona wederom strenge maatregelen worden genomen (negatief Nederlands/Frans reisadvies) voor de periode waarin u heeft geboekt.

Puur Provence is genieten

Onze mooie villa staat voor u klaar. Wij hebben het huis door de jaren heen met veel plezier en zorg ingericht. Oud en nieuw zijn bij de inrichting hand in hand gegaan en elk jaar voegen we wel weer iets toe. Daarnaast is de villa luxe en compleet ingericht, met aandacht voor zowel praktische als comfortverhogende zaken. Zo is het hele huis voorzien van een aangename airconditioning en is het zwembad op verzoek verwarmd. Voeg daarbij nog het fijne klimaat en de mooie ligging in een natuurrijke omgeving met authentieke en gezellige dorpen en stadjes.....

Dan weet je dat alle ingredienten voor een prachtige vakantie aanwezig zijn! Wij zijn na ruim 10 jaar trots op het eindresultaat en gelukkig zijn onze huurders dat ook. Kijkt u gerust rond op onze site met veel foto's en informatie.