In en om de villa....

Lezen? In onze kleine bibliotheek staat een hele verzameling strips voor uw kinderen klaar; veel Suske en Wiske, maar ook diverse andere strips.

Liever een spelletje?  Van monopoly tot vier op een rij, van speelkaarten tot oudhollandse spelletjes, een keuze is gauw gemaakt! 

Of zin in een (kinder)filmpje? Zet de dvd-speler maar aan. Nederlandse televisie ontvangen wij overigens ook gewoon via de schotel op het domaine.

In onze "malle de voyage" in de woonkamer ligt een hele berg speelgoed voor uw jongere kinderen gereed: klep open en spelen maar! 

Buiten kunnen ze aan de slag met een serie waterpistolen of speelgoed voor in het zwembad! Diverse kinderbandjes voor veilig waterplezier zijn aanwezig.  Laten we tot slot ook het schommelpaard buiten in de tuin niet vergeten...
Mooi houten kinderledikant (merk Leander)
Mooi houten kinderledikant (merk Leander)

Voor het comfort en veiligheid van uw kinderen...

Speciaal voor kinderen zijn een aantal zaken aanwezig in onze villa. Kijkt u even goed, wellicht hoeft u dan sommige zaken niet mee te nemen uit Nederland (denk bijv. aan een buggy):

- Een bedsteun die u aan de zijkant van het bed kunt plaatsen door deze onder de matras te klemmen. Zo kan uw kind niet uit bed rollen.

- Een kwalitatief zeer goed kinderledikant, inclusief bijbehorend matras, exclusief beddengoed (zie foto).

- Een opvouwbaar campingbed, inclusief bijbehorend matras, exclusief beddengoed.

- Een kwalitatief zeer goede buggy (opvouwbaar van het merk Maclaren).

- Twee kinderstoelen waarvan het eetblad eenvoudig versteld kan worden.

- Twee traphekjes die redelijk eenvoudig zelf te plaatsen zijn.  

- Opstapkrukjes in beide toiletten.

- Plastic bordjes, drinkbekers en kinderbestek.

 

Wij merken op dat indien u meer kinderbedjes of een extra kinderstoel wenst, u dit vooraf bij de reservering dient aan te geven. Extra kinderbedjes of kinderstoelen kunnen gehuurd worden via de receptie. Deze kosten dient u ter plaatse af te rekenen.

Paardrijden en nog veel meer...

Paardrijden kan vlakbij, heerlijk ritjes maken in de mooie natuur. De manege is evenals het klimpark en het kanoën dicht bij de villa gelegen!

Een spannend klimpark op nog geen 2 km afstand!

De kinderen kunnen vlakbij heerlijk en veilig kanoën!

Stoere ridders in gevecht -en nog veel meer- op een nabijgelegen echt kasteel!

Deel deze pagina