Voorjaar 2024

Al gedacht over een korte of langere vakantie in maart volgend jaar? Ook dan is de villa beschikbaar voor een heerlijk bezoek: de temperaturen schommelen dan vaak tussen de 15 en 20 graden. In het na- of voorjaarszonnetje op een van de terrassen van de villa is het dan prima vertoeven! Deze tijd leent zich prima voor heerlijke wandelingen in de natuurrijke omgeving en natuurlijk het bezoeken van de mooie dorpen en stadjes in de streek.

Afwijkende verhuurperiodes (vanaf minimaal 6 dagen) zijn in het najaar alsook het (vroege) voorjaar in onderling overleg prima mogelijk. Interesse? Neem dan svp contact met ons op via de contactpagina en dan bekijken wij samen met u de mogelijkheden

In het hoogseizoen (juli en augustus) is bij ons de aankomst op vrijdag, dus geen files...

De pĂ©age in Frankrijk.... 

Heeft u zin in een zonvakantie, maar geen behoefte aan die zwarte en (donker) grijze zaterdagen op de Franse snelwegen? Bij ons is dat mogelijk! In het hoogseizoen hebben wij in juli en augustus de dag van aankomst en vertrek vastgesteld op vrijdag.

Winter in Frankrijk

In de Provence schijnt ook in de winter vaak de zon.... Natuurlijk, een trui en een jas zijn aan te bevelen, maar met de mooie natuur en de fijne stadjes en dorpjes vlakbij is er genoeg te beleven. En wat dacht u s'avonds van onze fijne houtkachel? Een pakkend boek erbij of een goede film: genieten maar!

Deel deze pagina